Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou impulsa una campanya per evitar la pèrdua de menors a les platges

Mitjançant unes polseres on figuren el nom i el telèfon de contacte dels pares es preten minimitzar el temps de resposta dels retrobaments

dimarts 10 agost 2010

La Policia Local de Salou , a efectes de prevenir la pèrdua de nens, i dins de la seva tasca d'aproximació al ciutadà, ha pres la iniciativa de distribuir unes polseres per col.locar als nens, on figuren el nom i el telèfon de contacte dels pares. D’aquesta manera si apareix un menor perdut a la platja i porta posada la polsera, es podrà contactar de forma ràpida amb els seus pares o les persones que estiguin al seu càrrec.

Aquest sistema permet minimitzar en gran mesura el temps que passa  des de que el menor es perd fins que es retroba amb els seus familiars, evitant el malestar que això comporta tant pels menors com pels pares. Per tal d’agilitzar la localització dels responsables dels infants, la Policia tindrà a disposició dels ciutadans aquestes polseres (que no es poden treure un cop han estat tancades) i en les quals es marcaran amb un retolador de tinta indeleble, el nom del nen i un número de telèfon de contacte dels pares, per poder ser localitzats en el moment en que el menor aparegui.

Així, tot aquell ciutadà que vulgui fer ús d'aquest servei podrà adreçar-se a la Comissaria de Policia Local situada al costat de la Base de Salvament, al Passeig Jaume I, on per el personal de Policia Local de Salou li lliurarà aquest element.

 
D’altra banda, el Patronat de Turisme proporciona també aquestes polseres als allotjaments turístics de Salou, certificats amb el segell de Destinació Familiar. És tracta d’una mesura fruit del compromís adquirit amb l'Agència Catalana de Turisme com a element de qualitat.

El regidor de Turisme i Seguretat Ciutadana, Alberto Del Hierro ha explicat que “és un servei més que posem al servei del ciutadà per minimitzar una situació tan angoixant com la pèrdua d’un nen  i que demostra la qualitat dels servei turístic que oferim així com la coordinació entre els professionals de la Policia Local i el Patronat de Turisme que uneixen esforços pel benestar del ciutadà i visitant”.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions