Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou inaugura al vestíbul del TAS una exposició de dibuixos sobre educació viària

Es tracta d’un recull de dibuixos d’alumnes d’entre tercer i sisè de primària des de 1994 i fins a l’actualitat

dimecres 06 juny 2012

El vestíbul del TAS des d’avui 6 de juny i fins al 18 de juny, exposarà per al públic les obres artístiques realitzades pels diferents alumnes de les escoles de Salou de tercer i sisè de primària. Diferent alumnat que d’ençà 1994 i fins a l’actualitat ha participat al programa d’educació viària a les escoles que imparteixen agents de la Policia Local de Salou. L’equip pedagògic d’educació viària està coordinat per un caporal de la Policia Local i constituït per diversos agents, a més compta amb la participació de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat; així com amb la col·laboració de la regidoria d’Ensenyament.

L’educació viària s’ha consolidat a Salou com una matèria essencial de prevenció i excel·lent eina per inculcar als més joves nocions bàsiques de convivència i mobilitat segura. Amb els diversos dibuixos lliurats pels centres educatius a la Policia Local, els alumnes han desenvolupat des de la creativitat els seus coneixements d’educació viària i plasmat d’una forma original i divertida, les seves nocions de mobilitat segura, prevencions d’accidents i normativa en seguretat.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va agrair la col·laboració i participació de grans i petits en l’organització de l’exposició, i tot seguit va manifestar, “la importància de transmetre els valors d’educació viària reflectits a l’exposició a familiars i amics, per entre tots, aconseguir comportaments responsables a la carretera”.

Galeria d'imatges

Foto_1.JPG
Foto_3.JPG
Foto_2.JPG
Foto_1.JPG
Foto_3.JPG
Foto_2.JPG

Document Actions