Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou incauta gènere presumptament falsificat per un valor de 220.800 euros

El Cos que va comptar amb la col•laboració ciutadana va realitzar una exhaustiva investigació

dimecres 27 abril 2011

La Policia Local de Salou ha procedit a la detenció de D.S.G de 38 anys, comerciant de la localitat de Salou per venda de productes presumptament falsificats. Agents del cos de la Policia Local de Salou van iniciar una investigació i seguiment arran de diferents queixes per part dels comerciants de Salou. Al local que està situat en un carrer cèntric del municipi es va realitzar una inspecció per part de la Policia Administrativa en la que es va detectar gran quantitat de productes presumptament falsificats exposats i de venda al públic. També comptàvan amb una gran quantitat situada al magatzem.

Entre aquests productes, barrets, ulleres de sol, bosses de mà, targeters-moneders, cinturons, perfums, colònies, sabates i rellotges, de diferents cases comercials com Carolina Herrera, Luois Vuitton, Dolçe Gabana, Calvin Klein, Lacoste, Channel, Paco Rabanne, etc., el seu preu al mercat seria d’uns 220.800 aproximadament. 

Aquest local era un dels magatzem distribuïdors, que posteriorment feia el repartiment a venedors senegalesos per vendré el gènere presumptament falsificat per tot el litoral de la província de Tarragona.  El detingut resta pendent per passar a disposició Judicial.

 

Galeria d'imatges

POLICIA_LOCAL_SALOU.jpg

Document Actions