Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou inicia la XXI Edició de les Jornades de Seguretat Viària

El projecte vol fomentar la seguretat vial en base a uns principis de civisme i urbanitat en valors, impulsant el compliment de les normes de trànsit

divendres 15 octubre 2010

La Policia Local de Salou ha iniciat avui la XXI  edició de les jornades de Seguretat Viària a les escoles de Salou.  Aquesta campanya té com objectiu la de formar els nens i joves en el coneixement de les normes i senyals, educar en valors per tal que adquireixin uns hàbits i actituds correctes.

Més de 2.025 alumnes podran participar de les activitats programades en els diversos cursos de Seguretat Vial, impartint un total de 150 hores lectives en escoles i instituts del nostre municipi. El projecte vol fomentar la seguretat vial en base a uns principis de civisme i urbanitat en valors, impulsant el compliment de les normes de trànsit. La inciativa com anys anteriors vol millorar  la convivència entre vianants i conductors.

Les sessions pràctiques se Seguretat Vial, coordinades, dirigides i desenvolupades agents de la Policia Local de Salou comptaran, entre altres, amb visites a la comissaria de la Policia, pràctiques de conducció de bicicletes i ciclomotors realitzades als centres escolars i al carrer, i xerrades adreçades tant a alumnes com a pares, coordinades conjuntament amb les AMPAS de cadascun dels centres. Es pretén involucrar els nens en temes de prevenció, de cultura cívica i seguretat vial mitjançant la participació directa a l’escola, aspectes que posteriorment seran traslladats, pels mateixos alumnes, a la resta de la família i als amics, fomentant les actituds de consciència ciutadana i desenvolupant els hàbits adreçats al respecte vial.
L’acte de clausura d’aquesta XXI edició de les Jornades de Seguretat Viària serà una representació teatral, amb els propis alumnes com a protagonistes i la seguretat vial com a fil conductor i el TAS com a escenari.

Galeria d'imatges

JornadesEducaciViria.jpg

Document Actions