Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou inicia un operatiu contra la immigració il·legal

Els diferents cossos policials que han intervingut continuaran col·laborant en la regularització i control de la immigració a Salou.

divendres 04 juny 2010

La Policia Local de Salou va iniciar, el passat 2 de juny de 2010, a la població de Salou un nou operatiu contra la immigració il·legal en col·laboració amb diversos cossos policials. Aquest operatiu ha estat integrat per agents d’estrangeria del Cos Nacional de Policia, agents dels Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local de Salou.

L’objectiu va ser  continuar amb la lluita contra la immigració il·legal que es va iniciar el mes de juny de l’any passat, en la qual es van detenir a 32 persones. La primera fase d’aquest operatiu va tenir lloc el passat 23 de març quan es van detenir 11 persones.

L’operatiu del passat dia 2 es va iniciar a les 20:00 h, i és va perllongar fins a la 01:15 h de la matinada del dia 4. Es van identificar un total de 19  persones, i després de consultar la base de dades policials, es procedir a la detenció d’un  total d’onze persones de diferents nacionalitats: Marroc, Brasil, Pakistan, Guinea, Índia i  Senegal. Aquestes persones van ser traslladades a les dependències del Cos Nacional de Policia de  Tarragona,  per incoar expedient d’expulsió, per trobar-se de forma il·legal.

La Policia Local de Salou i els altres Cossos Policials que han intervingut continuaran col·laborant en la regularització i control de la immigració,  a la població de Salou.

 

Document Actions