Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou inicia un porta a porta pels comerços per tal de donar-los consells per millorar la seguretat

dimecres 20 maig 2015

La campanya pretén que els comerciants adoptin mesures de seguretat i tinguin presents alguns hàbits per tal de disminuir riscos

La Policia Local de Salou ha posat en marxa aquesta setmana una campanya porta a porta per les zones comercials del municipi que busca donar algunes claus per a la millora de la seguretat als establiments. Els agents de proximitat lliuren uns díptics en el que hi ha un seguit de consells de prevenció i dissuasió per tal de garantir la seguretat en els establiments comercials del municipi sota el lema “Per un comerç segur”. Amb la campanya es vol dotar els comerciants adquireixin certs hàbits i mesures de seguretat per tal de disminuir riscos.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramon Pascual, explicava com “des del sentit comú i l’experiència hem buscat plasmar en aquesta campanya algunes recomanacions pels comerciants com ara evitar rutines, fer el recompte de la caixa fora de la vista dels clients, mantenir les vitrines tancades amb clau, contractar un servei anti-furt especialment per als productes de més valor, entre d’altres”. A més també es donen diverses advertències  de com detectar bitllets falsificats, de com mirar la marca d’aigua, el fil de seguretat, entre d’altres.

Des de la Policia Local es recomana que si en qualsevol moment observa la presència de persones sospitoses o dubtoses, es posin en contacte amb la Policia trucant al 112. Igualment, que es doni avís immediatament en cas de trobar anomalies en els establiments o en l’activitat diària. La prevenció és el sistema més eficient per reduir el risc de ser víctimes de petits furts.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

web.jpg
P1160074.JPG

Document Actions