Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou iniciarà la tercera campanya d’enguany, contra l’alcohol i les drogues en la conducció

Aquest dispositiu de control, prevenció i sensibilització es posarà en marxa des del dimarts 11 i fins al diumenge 23 de desembre, amb la col•laboració del Servei Català de Trànsit i la DGT

dimarts 04 desembre 2012

Els horaris de controls s’establiran en aquelles hores de màxim risc en funció de les estadístiques d’accidentalitat exposades i centralitzades des del Servei Català de Trànsit i la DGT. L’objectiu de la campanya és prevenir, detectar i immobilitzar el màxim nombre de conductors amb resultats positius i sobretot, informar del perill que suposa per a la resta de conductors i per a un mateix, conduir sota els efectes de l’alcohol o de substàncies estupefaents.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va manifestar que “ara en època nadalenca es multipliquen els desplaçaments i és encara més necessària la responsabilitat en la conducció; però també és vital potenciar els controls preventius, per reduir tots plegats, la sinistralitat durant els desplaçaments llargs, mitjans i curts”.

L’objectiu de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat del Ajuntament de Salou a través de la Policia Local és desplegar una campanya informativa i preventiva, orientada al control de l’alcoholèmia i de substàncies estupefaents. Gairebé un 33% de les víctimes mortals a les carreteres es deuen als efectes de l’alcohol. L’alcohol és per tant, la causa que més incidència té en l’accidentalitat, convertint-se així en unes de les xacres més greus a les carreteres. Conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, no només és una imprudència sinó que a més, posa en risc la vida dels altres conductors.

La campanya es desenvoluparà del 11 al 23 de desembre, anirà acompanyada d’un treball estadístic arreu de Catalunya i es realitzarà en virtut de les instruccions facilitades pel Servei Català del Trànsit als cossos policials. Respecte a l’àmbit municipal de Salou, la Policia Local de Salou establirà controls preventius i es focalitzaran fonamentalment en les zones de màxima incidència en la conducció, seran actuacions amb un objectiu preventiu i de sensibilització; si bé les infraccions detectades seran denunciades d’acord amb la normativa vigent.

Galeria d'imatges

Campanya_del_11_al_23_de_desembre.JPG
Campanya_del_11_al_23_de_desembre.JPG

Document Actions