Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou instal•la un intèrfon exterior a la Comissaria de Platja, al servei de la ciutadania les 24hores, i connectat a la caserna central

L’objectiu de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, és establir una major proximitat amb el ciutadà/na

dilluns 09 juliol 2012

La Comissaria de la Platja Llevant, situada al costat de la Plaça de les Comunitats Autònomes, incorporarà des d’avui a les seves instal·lacions un intèrfon exterior connectat amb la central de la Policia Local de Salou del carrer Llobregat. El porter electrònic, amb instruccions en diferents idiomes, servirà a la ciutadania per tenir una connexió directa i gratuïta, també de nit, amb els agents de la Policia Local. Aquesta trucada gratuïta d’emergència o consulta en cas de necessitat urgent, passarà a la sala central de control de la caserna central, on s’actuarà de forma ràpida i eficaç, donant resposta i avís als agents més propers a la zona.

La Policia Local de Salou suma així una nova eina de comunicació i seguretat, per garantir una millor eficiència operativa al servei adreçat a la ciutadania. Aquest dispositiu es suma a les 12 càmeres de vigilància per controlar el trànsit dels carrers més neuràlgics de Salou en temps real.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va manifestar que “ens ajudarà a millorar de nit el nostre servei de proximitat amb la ciutadania; així com per actuar de forma immediata des de les instal·lacions centrals de la comissaria de la Policia Local”.

Galeria d'imatges

placa.jpg
Porter_automtic_2.jpg
porter_2.jpg
Porter_automtic_2.jpg
placa.jpg
porter_2.jpg

Document Actions