Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia local de Salou munta un dispositiu especial per a la Setmana Santa

Un total de 65 agents conformen el cos de seguretat local per tal de vetllar per la seguretat i el confort de visitants i salouencs

dimecres 31 març 2010

Amb l’arribada de la Setmana Santa, moltes famílies han escollit el municipi de Salou per passar les seves vacances. La Policia Local de Salou ha previst per aquests dies, un dispositiu de seixanta cinc agents, que vetllarà tant pel confort dels residents com de la seguretat ciutadana. Tots aquests agents es distribuiran en diferents torns de matí, tarda i nit, i seran assignats per cobrir diferents tipus de serveis que s’ocasionen al municipi per l’increment turístic, que passa a ser de 50.000 habitants a 150.000, aproximadament. El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, ALberto del Hierro, ha explicat que "l’operatiu s’inicia demà dia 1 d’abril i s’allargarà fins el dia 5, encara que fins l’11 d’abril hi haurà reforços"
Com a primer pas es destinaran als diferents punts estratègics de la població, que juntament, amb personal del Patronat de Turisme de Salou, facilitaran informació als visitants, per fer-los més viable l’arribada al lloc de destí, ja sigui un hotel en concret, un apartament, un càmping, etc.
També es destinaran agents per regular el trànsit en els carrers i cruïlles on es habitual l’acumulació de vehicles, per tal de facilitar tant l’entrada dels visitants, com la seva partida. Al mateix temps, donat que Salou és un municipi concorregut per a l’oci nocturn, es reforçarà especialment el torn de nits per cobrir tots els serveis de seguretat ciutadana i control del trànsit.
El catorze agents incorporats recentment com a resultat de les últimes proves selectives i formats a través de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, seran destinats entre altres serveis a la vigilància de les platges, on es coordinaran amb els treballadors de les guinguetes de platges i els serveis de socorrisme, perquè  els visitants puguin gaudir el màxim possible del sol i la sorra de Salou.
Per altra banda, s’ha de destacar que aquest any s’han incrementat a 2.000 les places de pàrking vigilat a la població de Salou, i també les places d’estacionament en  zona blava, que aquest any sumen un total de 1.000 places.

Paral·lelament, es treballarà col·laborant amb Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vila-seca per tal d’aconseguir eradicar aquesta competència il·legal contra els taxistes ‘pirata’ de la zona, i que en aquestes dates se sol agreujar amb l’afluència dels turistes i l’augment dels requeriments de serveis de taxi.

Document Actions