Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou organitza una xerrada als conserges i administradors de finques del municipi

dimecres 29 juny 2016

L’objectiu de la trobada es el d’apropar la relacions així com oferir recolzament i proximitat de la policia local amb aquest col·lectiu

La Policia Local de Salou ha organitzat una xerrada als conserges i administradors de finques del municipi per tal d’oferir una sèrie de consells i recomanacions en matèria de seguretat aquests col·lectius, així com oferir un canal de comunicació i contacte. El Regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, juntament amb el Cap de la Policia Local de Salou, Jose Luís Gargallo, han estat els encarregats de donar benvinguda i d’obrir la xerrada. La iniciativa neix des de l’Oficina de Relacions Ciutadanes de la policia per tal d’apropar la relació i oferir recolzament i proximitat per part de la policia local de Salou i els cos dels mossos d’esquadra amb aquest col·lectius. 

Així doncs, durant la xerrada en la qual han assistit una setantena de persones, s’han tractat temes tant diversos com no deixar mai les portes d’accés obertes, no deixar que s’acumuli la correspondència a les bústies, així com demanar sempre la identificació al personal de les companyies instal·ladores de llum, aigua, telefonia gas...

Pel que fa als animals de companyia, recordar que la tinença d’aquests va condicionada a les normes de cada comunitat, però que aquest no ha de presentar cap situació de perill sanitari o d’incomoditat per als veïns, i no poden tenir com a allotjament habitual els celoberts o els balcons de les cases.

En cas de detectar ocupació il·legal en algun dels habitatges del vostre edifici, avisar als administradors i donar totes les dades possibles per tal que l’administrador es posi en contacte amb la policia. En aquests casos, comprovar les connexions d’aigua i de llum del pis de l’habitació de comptadors perquè solen agafar-la d’altres pisos.

El cap de la Policia Local, ha volgut manifestar que “aquest tipus de xerrades són molt importants degut a la gran destinació turística com es Salou i ja fa uns anys que des de la policia es va voler apostar fermament per aquest format de xerrades per tal d’oferir un servei de proximitat i estar al costat d’aquests professionals e interactuar amb ells”.

En cas d’observar qualsevol fet delictiu no tocar rés i avisar a la Policia d’immediat (MMEE o Policia Local) 112 o 977 309 212.

Galeria d'imatges

conserges.jpg
P1260864.JPG
IMG_5297.JPG

Document Actions