Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou posa en funcionament la Comissaria de Platja, amb un total de 20 agents destinats a vetllar per la seguretat de la ciutadania

dimarts 15 juny 2021

Per quinzè any consecutiu, s’obre aquesta instal·lació, que, al llarg de la temporada, pot arribar a atendre 4.000 serveis

L’horari habitual serà de 10 a 18 h, fins al 15 de setembre; i, fins al 30 de setembre, amb una reducció dels efectius

 

L’Ajuntament ha posat en funcionament, avui dimarts, 15 de juny, la Comissaria descentralitzada de Platja al passeig Jaume I de Salou, on agents de la Policia Local, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, atendran des de les 10 h del matí i fins a les 18 h del vespre, de manera presencial, les persones que hi acudeixin; ja sigui per consultar informació del municipi o, també, per ajudar a tramitar denúncies.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, i de l'inspector de la Policia Local, José Luis Gargallo, així com, també, de personal de Salvament i Socorrisme i responsables de les guinguetes de platja, han visitat avui la instal·lació, que ha obert les seves portes. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “amb l’entrada en funcionament d’aquesta oficina, reforcem tot el nostre sistema de seguretat, amb l’increment de la plantilla que tenim, amb els 14 interins que s’han incorporat, a la vista de l’afluència de visitants que esperem rebre a Salou”. L’objectiu, ha afirmat, és “donar una millor garantia de seguretat, per a residents i visitants, i que puguin gaudir de la tranquil·litat i la pau social de venir al municipi, encara que hi hagi increment de persones”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicar que “en total, comptarem amb 20 efectius entre agents de platja i mobilitat amb bicicleta, que vetllaran pel bon funcionament del servei, oferint una policia de proximitat, ràpida i resolutiva”.

Bona part dels desplaçaments dels agents es fan a peu, en quad o vehicle elèctric, a més de la divisió de policies que patrullen pel litoral en bicicleta i que recorren uns 6.000 quilòmetres en els quatre mesos de temporada alta. Tots ells són agents preparats per atendre, bàsicament, els visitants i també el públic estranger, i coneixen, com a mínim, un parell d’idiomes.

Aquesta comissaria serveix, també, com a centre neuràlgic de coordinació de les platges i de seguretat, atesa la proximitat amb la màxima concentració de persones al municipi; i tenen fil directe, també, amb els responsables de les guinguetes que hi ha repartides pel litoral.

Les instal·lacions estaran obertes fins al 15 de setembre, amb tots els agents destinats; i, fins al 30 de setembre, amb una reducció de la plantilla.

La comissaria és ubicada al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, a tocar de la principal base de Salvament i Socorrisme; i el seu horari és des de les 10 h del matí, i fins a les 18 h del vespre. L’horari s’ampliarà fins a les 20 h, en moments de la temporada amb més afluència de persones. Tanmateix, fora d’aquestes hores, hi ha un intèrfon connectat amb la comissaria central que funciona les 24h al dia.

Galeria d'imatges

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Document Actions