Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou potencia la seguretat viària

dimecres 10 juny 2009

S'engega una campanya per a la reducció de la velocitat al nucli urbà


La Policia Local de Salou portarà a terme una campanya de sensibilització de velocitat durant 15 dies dins d'aquest mes de juny a diversos carrers els quals es consideren perillosos. Amb aquesta mesura de prevenció de seguretat ciutadana es pretén conscienciar als conductors de la importància de complir els límits de velocitat urbana per evitar mals majors.
Aquesta iniciativa es complementa amb les diverses mesures ja portades a terme per l'Ajuntament de Salou com ara l'educació viària a les escoles, les noves senyalitzacions horitzontals i verticals, la creació de noves rotondes, la instal·lació de bandes sonores, entre d'altres mesures per tal d'aconseguir una reducció real de la velocitat de circulació dins el nucli urbà.
L'Inspector en Cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, manifesta que 'el municipi de Salou és especialment sensible a aquest tipus d'accions amb l'objectiu final de millorar la convivència i la seguretat dels ciutadans'. Durant els primers dies els agents de la Policia informaran als infractors, passats uns dies es procedirà a sancionar a aquells que siguin reincidents.

Document Actions