Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou rep a l’alumnat del Casal Xic’s d’Estiu de Salou

Els petits d’educació primària i d’entre 6 i 10 anys, han gaudit d’un dia a les instal•lacions de la Policia Local, per aprendre els valors i funcions dels agents

divendres 06 juliol 2012

La Comissaria de la Policia Local de Salou ha estat aquest matí el punt de trobada i d’aprenentatge dels nens i nenes que s’han inscrit enguany al Casal Xic’s d’Estiu de Salou. L’alumnat de primària i d’entre 6 i 10 anys, han fet un recorregut per les diferents dependències de la Policia Local, acompanyats amb l’equip docent i la directora del Casal Xic’s, Montse Herrerías.

L’objectiu de la visita era inculcar als més petits els valors i principis de convivència i tolerància, divulgats cada dia pels agents policials i al mateix temps, ensenyar in situ les funcions diàries desenvolupades des d’una caserna policial.

La visita s’ha organitzat pel Casal Xic’s de Salou i ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, presidida per Marc Alarcón, i la regidoria d’Infància, presidida per la regidora, Júlia Gómez.

També s’ha explicat a la canalla, d’una forma divertida, nocions bàsiques de mobilitat segura pels carrers, respectant els semàfors abans de creuar les carreteres.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va agrair la visita als més petits i a l’equip del professorat i va assenyalar que “aquestes visites didàctiques d’infants són essencials, per aprendre jugant actituds responsables”.

Galeria d'imatges

foto_1.JPG
Foto_2.JPG
foto_1.JPG
Foto_2.JPG

Document Actions