Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou té a punt 5.000 polseres per evitar la pèrdua de menors a les platges

Mitjançant unes polseres on figuren el nom i el telèfon de contacte dels pares preten minimitzar el temps de resposta dels retrobaments

dilluns 30 maig 2011

La Policia Local de Salou , a efectes de prevenir la pèrdua de nens, i dins de la seva tasca d’aproximació al ciutadà, recupera la iniciativa de distribuir unes polseres per col•locar als nens, on figuren el nom i el telèfon de contacte dels pares. D’aquesta manera si apareix un menor perdut a la platja i porta posada la polsera, es podrà contactar de forma ràpida amb els seus pares o les persones que estiguin al seu càrrec. En total, 5.000 polseres estaran a disposició de turistes i visitants per tal de donar un altre servei més al visitant.

Aquest sistema permet minimitzar en gran mesura el temps que passa  des de que el menor es perd fins que es retroba amb els seus familiars, evitant el malestar que això comporta tant pels menors com pels pares. Per tal d’agilitzar la localització dels responsables dels infants, la Policia tindrà a disposició dels ciutadans aquestes polseres (que no es poden treure un cop han estat tancades) i en les quals es marcaran amb un retolador de tinta indeleble, el nom del nen i un número de telèfon de contacte dels pares, per poder ser localitzats en el moment en que el menor aparegui.

Així, tot aquell ciutadà que vulgui fer ús d’aquest servei podrà adreçar-se a la Comissaria de Policia Local situada al costat de la Base de Salvament, al Passeig Jaume I, on per el personal de Policia Local de Salou li lliurarà aquest element. D’altra banda, el Patronat de Turisme proporciona també aquestes polseres als allotjaments turístics de Salou, certificats amb el segell de Destinació Familiar. És tracta d’una mesura fruit del compromís adquirit amb l’Agència Catalana de Turisme com a element de qualitat.


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha dit que “és un servei que ha funcionat molt bé anys anteriors i les famílies ho agraeixen perquè permet minimitzar una situació angoixant que pot succeir com és la pèrdua d’un nen” i ha afegit que “aquest servei mostra la coordinació entre els professionals de la Policia Local”.

Galeria d'imatges

polseres.JPG
polseres.JPG

Document Actions