Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local, enceta del 21 al 26 d’agost, una campanya per controlar la velocitat als carrers de Salou

Conscienciar als conductors sobre la importància de reduir la velocitat excessiva o inadequada dins del terme municipal, és l’objectiu de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat

dilluns 20 agost 2012

La campanya de la Policia Local de Salou per vigilar la velocitat dins del municipi i informar dels perills que comporta una velocitat excessiva i inadequada, començarà demà dimarts, 21 d’agost i es realitzarà en virtut de les instruccions conjuntes facilitades pel Servei Català de Trànsit fins al 26 d’agost.

Des de l’àmbit municipal de Salou, la Policia Local establirà controls preventius de forma aleatòria per la totalitat del municipi i en les diverses franges horàries que comprenen la campanya per conscienciar sobre el tema i vetllar per la seguretat tant de conductors, com de vianants.

La llei estableix que la velocitat màxima que no han d’excedir els vehicles en vies urbanes i travessies s’estableix, amb caràcter general, en 50Km/h.

La Llei de trànsit recull que tot conductor ha de respectar els límits de velocitats establerts i tenir en compte les circumstàncies que concorrin en cada moment, amb la finalitat d’adequar la velocitat del seu vehicle a aquestes, de manera que sempre pugui aturar-lo dins dels límits del seu camp de visió i davant de qualsevol obstacle que pugui presentar-se.

La regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat de Salou, disposa ja d’un conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit per treballar en l’elaboració d’un Pla de Seguretat Viària per a la zona urbana de Salou amb l’objectiu de millorar la circulació, l’accessibilitat i definir un nou model d’entrada i sortida al centre urbà per a l’any 2014. Per aquesta raó ja s’han desenvolupat diferents accions per agilitzar la redistribució del trànsit entrant i sortint de la zona central de Salou i d’aquesta manera alliberar de trànsit els carrers principals.

Entre les noves mesures que s’han dut a terme enguany, cal destacar la instal·lació de bandes reductores de la velocitat a les zones properes als centres escolars i la col·locació de senyals lluminosos de reducció de velocitat a 30 km/h que indica el pas de vianants i nens, abans i després de les cruïlles dels centres educatius.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va manifestar que “aquestes mesures i campanyes de conscienciació volen sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància d’una conducció segura, no només des del punt de vista individual; sinó també per inculcar cada vegada més a la societat, els danys que una circulació temerària pot ocasionar a tercers”.

Galeria d'imatges

Campanya_velocitat.JPG
Velocitat_control.JPG
Campanya_velocitat.JPG
Velocitat_control.JPG

Document Actions