Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local informa que no es podrà accedir ni aparcar a les immediacions de la Platja dels Enlliscalls, per una actuació amb maquinària de grans dimensions, des de la nit del proper dilluns, dia 5, i fins a l’endemà dimarts, 6 de juliol

divendres 02 juliol 2021

No es podrà estacionar al carrer del Reguerot ni al c. Roca Peixera, atès que no poden haver-hi vehicles, per tal que dita maquinària pugui entrar a la platja

L’horari afectat serà des de les 22 h de dilluns, dia 5, i fins a les 13 h de dimarts, dia 6


La Policia Local de Salou informa la ciutadania que, entre les 22 h del proper dilluns, 5 de juliol, i fins a les 13 h de l’endemà dimarts, dia 6, no es podrà accedir a la Platja dels Enlliscalls ni tampoc aparcar als carrers Reguerot i Roca Peixera del municipi.

L’Ajuntament ha de realitzar una actuació amb maquinària de grans dimensions, per arreglar l’emissari de la platja, i, per tant, és necessari que no hi hagi cap vehicle en les immediacions, perquè la màquina pugui arribar fins a la platja.

La Policia col·locarà senyalització en dits carrers, per recordar al veïnat el tancament de la zona afectada.

Cal informar, també, que amb previsió d’una setmana, aproximadament, un cop acabin els treballs de reparació, es tornaran a tancar els accessos a la Platja dels Enlliscalls i tampoc no es podrà estacionar en dits carrers, per poder retirar la maquinària de la zona.

Galeria d'imatges

CARTELL CASTELLÀ.png

Document Actions