Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local inicia les XXVI jornades d’Educació Viària a les escoles del municipi

dimarts 27 octubre 2015

La UEC, 5 Escoles i 2 instituts del municipi participen en les jornades que consten d’una part teòrica i d’una part pràctica

 

La Capital de la Costa Daurada ha iniciat amb aquest curs 2015-2016 una nova edició de les Jornades d’Educació Viària que tutelen des de la Policia Local de Salou i que enguany arriben a la XXVI edició. Les jornades es duen a terme entre els alumnes de 1r de Primària fins a 2on de Bat. En aquesta ocasió han estat els alumnes de l’Institut Marta Mata els que han realitzat la primera de les jornades, on hi ha participat uns 35 alumnes. Properament està previst que els alumnes de l’Institut Jaume I i els de l’Escola Elisabeth del municipi realitzin les mateixes classes d’aprenentatge. En total uns 225 alumnes en l’etapa de tercer.

 

Durant les jornades, els alumnes reben una primera sessió teòrica que consta de xerrades en els mateixos centres educatius, de Mobilitat Segura, per part de la Policia Local de Salou, així com diverses activitats complementaries com xerrades de seguretat quan circulem en ciclomotor i una practica de ciclomotor, que s’han dut a terme en el centre educatiu ATENEA, amb l’objectiu de conscienciar als alumnes dels riscos i la seguretat passiva i activa dels vehicles de dos rodes, i en especial dels ciclomotors.

Les activitats estan dutes a terme per l’empresa Tècniques de conducció i control S.L., amb el suport de la Generalitat i el departament de Trànsit, i com activitat de suport de les Jornades d’Educació vial que es celebren a tots els centres educatius de Salou per part de la Policia Local del municipi.

Altres centres que participaran en les Jornades d’Educació Viària són l’Escola Europa, l’Escola Santa Maria del Mar, l’Escola Salou, l’Escola Vora Mar, L’Escola Elisabeth, l’Institut Jaume I, la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou (UEC).

Actualment, en aquest primer trimestre escolar, s’estan duent a terme xerrades en tots els instituts de Salou en les etapes de la ESO i Bat, organitzant diverses activitats. L’objectiu principal de les xerrades i activitats es la conscienciació sobre els accidents de transit. Es preveu que uns 1100 alumnes dels instituts de Salou es beneficiïn d’aquestes XXVI Jornades d’Educació Viària.

Galeria d'imatges

petita.jpg
IMG_7131.JPG
educacio_vial.jpg

Document Actions