Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local intervé en tres incendis

Es van localitzar a la Punta del Cavall, al carrer Ciutat de Reus i en una embarcació

dilluns 15 març 2010

En data 14 de març de 2010, sobre les 18:45 h, la Policia Local de Salou, va haver d'intervenir al carrer Punta del Cavall de Salou, on es va produir un incendi en un habitatge.Els agents de la Policia Local i bombers de la Generalitat van poder comprovar que l'incendi va tenir el seu origen a una deflagració produïda a l'hora d´encendre la llar de foc, motiu pel qual es va propagar pel menjador, que va resultar molt danyat i la resta de la vivenda va resultar afectada pel fum.Com a conseqüència de l´incendi va resultar ferida una persona que hi havia al domicili, que va ser atesa al lloc per una ambulància i posteriorment va ser traslladada a l´Hospital Joan XXIII de Tarragona per cremades a una de les mans.

A més, aquest cap de setmana, el dissabte dia 13 de març, cal destacar també que es va intervenir en un altre incendi que es va originar al carrer Ciutat de Reus, en un primer pis. L´origen d´aquest incendi es va produir, segons els tècnics, a causa d´una espelma encesa.

Així mateix, es va detectar el divendres a la matinada, que un vaixell atracat en el Port de Salou desprenia fum. Els agents de la Policia Local i els bombers que hi van intervenir, van observar que el fum provenia de la sala de màquines. Afortunadament, no hi va haver danys personals, només materials.

Document Actions