Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local posa en marxa el servei de proximitat a la zona turística amb l’obertura de la comissaria de Platja al passeig Jaume I

dimecres 22 juny 2016

Per desè any consecutiu s’obre aquesta instal·lació, que al llarg de la temporada passada, va oferir 4.000 assistències

Avui s’ha posat en funcionament la comissaria descentralitzada de platja al passeig Jaume I de Salou on agents de la Policia Local en coordinació amb els Mossos d’Esquadra atenen des de les 11 del matí i fins les 8 del vespre de manera presencial a les persones que hi acudeixin; ja sigui per consultar  informació del municipi o també per ajudar a tramitar denuncies. La comissaria dóna servei les 24 hores del dia a través d’un intèrfon situat a la porta de la comissaria de Platja que connecta amb la centraleta de la Policia Local. L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, la regidora de Platges, Julia Gómez i el cap de la Policia Local a més del sost-inspector dels Mossos d’Esquadra,Eduard Blanch,  han saludat els agents destinats al servei. El batlle ha destacat que “enguany tenim una molt bona previsió de temporada turística i per tant, la instal·lació d’aquesta comissaria al punt més proper on hi ha tanta gent, entenem que és una bona assistència. Ja fa deu anys que mantenim aquesta prestació de prevenció i ajuda en informació o denúncies com a policia propera al ciutadà i visitants”. Granados ha afegit que com a primer municipi català de sol i platja amb major afluència “volem caminar cap a l’excel·lència i estem donant molts serveis a les platges com el de seguretat, llar d’infants, gimnàs...”. La temporada passada van ser fins a 4.000 les atencions que es van prestar en aquestes instal·lacions.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicat que enguany “com a servei prioritari hi hem destinat un agent interí més, arribant enguany als 17 efectius entre agents de platja i mobilitat amb bicicleta”. Bona part dels desplaçaments dels agents es fan a peu, en quad o vehicle elèctric a més de la divisió de policies que patrullen pel litoral en bicicleta i que recorren uns 6.000 quilòmetres en els quatre mesos de temporada alta. Tots ells són agents preparats per atendre bàsicament als visitants i també el públic estranger i coneixen, com a mínim un parell d’idiomes.

Aquesta comissaria serveix també com a centre neuràlgic de coordinació de les platges i de seguretat donada la proximitat amb la màxima concentració de persones al municipi; i tenen fil directe també amb els responsables de les guinguetes que hi ha repartides pel litoral. Les instal·lacions estaran obertes fins al 30 de setembre i, un any més, estan ubicades al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, al costat de la base principal de Salvament i Socorrisme.

A la presentació del servei també han acudit diversos propietaris de les guinguetes de platja amb qui hi ha un contacte diari amb la Policia.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

policialocal.jpg
de_grup.JPG
exterior.JPG

Document Actions