Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La política 'més propera al ciutadà', la prioritat del govern de Salou

divendres 08 maig 2009

L'alcalde Pere Granados, amb el regidor d'Urbanisme i Planejament, Marc Montagut, i el de Turisme i Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro han presentat aquest matí en roda de premsa les prioritats del mandat que el govern format per FUPS, CDC i PP. El màxim responsable municipal, ha assegurat que 'tenim poc temps per acabar un projecte tant ambiciós però prioritzarem l'acció de govern en la política més propera al ciutadà'. En aquest sentit, ha explicat que la neteja de Salou, la millora dels aparcaments o el manteniment 'per aturar el deteriorament que ha patit la ciutat aquests dos últims anys' seran algunes de les accions que es duran a terme. Tot plegat unit a un ampli projecte de millora de la qualitat democràtica que 'ens permetrà mantenir contactes amb el ciutadà a través d'òrgans consultius'.

En el capítol d'infrastructures, Granados, ha explicat que, al llarg d'aquests dos anys, culminaran les obres que es van iniciar en l'anterior mandat quan FUPS, PP i CiU governaven, a més de potenciar els nous equipaments previstos al Fons d'Inversió Local. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Marc Montagut ha explicat que d'entre les prioritats de l'àrea hi ha el restabliment de les obres del camí de Ronda o reempendre el futur del Sector 03-Barenys on s'ha de desenvolupar la futura zona esportiva i la zona hotelera. En aquest sentit, l'alcalde ha remarcat que la sortida de 5 braços a la platja de Ponent 'hagués rebut un informe negatiu per part dels tècnics de l'Ajuntament de Salou', de manera que s'aturarà el projecte. 'Políticament tenim clar que el nostre atractiu és la platja i aquest projecte de l'anterior govern només la malmetrà'. Altres prioritats del govern municipal passen per obrir al públic el parc botànic i treballar 'com a prioritat absoluta en un pla de millora i manteniment de les platges'.


Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana i Turisme, Alberto del Hierro, ha insistit que es tornarà a reforçar la presència policial al carrer on s'hi destinaran bàsicament els interins, mentre que els agents professionals patrullaran per les platges.

Document Actions