Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La primera fase de les obres de Barenys, finalitzades

La propera setmana s’asfaltaran els dos trams de carrers afectats en la confluència amb el carrer C

dijous 05 juliol 2012

Les obres de reconstrucció del calaix de Barenys al carrer C, al barri de la Salut, han quedat ja enllestides després de dos mesos de treballs. En aquest punt, s’ha reconstruït el carrer que va quedar rebentat amb la darrera de les inundacions del 21 de març i s’han introduït modificacions per tal d’augmentar el cabal de desguàs d’un 30% en aquest darrer tram de Barenys per tal de millorar les condicions de la zona. Així, amb les obres d’enginyeria realitzades es passa dels 25 metres cúbics per segon fins als 32 metres cúbics per segon.

Avui, l’alcalde Pere Granados, ha visitat els treballs, junt amb el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut i la regidora de Serveis i Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, que ja estan gairebé enllestits. La propera setmana les màquines acabaran l’asfaltat dels dos carrers afectats que creuen amb el carrer C; el Valencia i el Sol.

Durant els treballs també s’han reconstruït els murs de les comunitats de veïns adjacents al carrer que van quedar també afectades per la important força de la barrancada. Aquest matí, els operaris de l’empresa GICSA  ja estaven acabant de perfilar els darrers detalls de l’obra que quedarà totalment enllestida la setmana vinent. El cost de reparació dels desperfectes ha pujat a uns 140.000 euros. A més, als carrers A, B i C  s’està fent un tractament preventiu per eradicar mosquits.

Galeria d'imatges

DSCN7002.JPG
DSCN7002.JPG

Document Actions