Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La primera fase del Centre d'Alta Resolució (CAR) de Salou ha obert avui les portes

Fins que no concloguin les obres d'adequació de l'actual CAP no s'implementaran els nous serveis sanitaris

dilluns 08 febrer 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb alguns regidors del govern municipal com ara la responsable de Salut, Montserrat Porter; el regidor de Gestió del Territori Marc Montagut o el regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán, ha visitat aquest matí el centre de salut del municipi que ha obert portes en el nou edifici i que ha redistribuït alguns dels serveis d’atenció sanitària al ciutadà.

Aquest cap de setmana s’han realitzat les tasques de trasllat del material dins l’equipament de manera que avui s’ha començat a treballar amb relativa normalitat en el nou edifici tot i que amb algunes disfuncions entre els usuaris que s’han mostrat confosos per la nova configuració de serveis del centre sanitari de Salou.

Des d’avui el nou edifici -annex al tradicional CAP- s'hi entra pel carrer Arquitecte Ubach i és en aquest punt on s'hi emplacen alguns dels serveis de l'Àrea Bàsica de Salut. A la planta superior s'hi poden trobar els metges de família i els serveis d'infermeria mentre que a la planta baixa hi ha els serveis d'urgències, les consultes de desplaçats i el laboratori.

Aquells usuaris que requereixin dels serveis d'atenció a la dona i de pediatria hauran de dirigir-se a l'edifici annex al CAP del carrer Pere Galés, cantonada amb el carrer Carrilet.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut constatar de primera mà amb la directora del centre, Laura Palacios, com ha funcionat les primeres hores l’equipament i li ha ofert "tota l’ajuda i col·laboració" per tal de donar un servei òptim a la població.

Aquest trasllat suposarà un impass per als treballadors i usuaris del centre en tant no s'enllesteixin les obres de reforma de l'edifici que porta ja 15 anys en funcionament i que també serà remodel·lat per tal d'adequar-lo i comunicar-lo amb els dos edificis annexos; creant d'aquesta manera un centre pioner a tota Catalunya amb 4.700 metres quadrats de superfície que doblarà l'actual número de consultes, que seran de 52 a més de 15 boxes d’atenció urgent.

Malgrat tot, segons fonts de la direcció del centre el conjunt del complex sanitari no estarà acabat fins aquest estiu, si les reformes de l'antic edifici es duen a terme amb els terminis previstos. Un cop finalitzi aquesta segona part de la reforma Salou disposarà d'un centre modèlic i pioner a Catalunya. De moment, no hi ha prevista data d’inauguració del centre.

Galeria d'imatges

DSCN1102.JPG

Document Actions