Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La primera Guia del Club Xic’s incorpora més de 50 descomptes i avantatges a Salou

La regidoria d’Infància ha editat 5.000 llibrets que recullen les propostes de comerços, establiments i entitats de Salou adreçats als més menuts

dijous 26 setembre 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora d’Infància , Julia Gómez, han presentat avui la nova Guia d’Avantatges del Club Xic’s 2013/2014 destinada als nens i les famílies que en formen part d’aquest club infantil i juvenil. En aquesta guia, més de 40 empreses col·laboradores -totes elles de Salou-, oferten més de 50 descomptes diferents i han volgut aportar els seus avantatges i activitats. En total, s’han editat 5000 exemplars que es distribuiran entre els centres educatius, a cada nen, i els establiments col·laboradors i tindrà la vigència del curs escolar.  A dia d’avui el Club Xic’S compta amb uns 2500 nens i nenes sòcies, pràcticament la totalitat dels nens que poden ser-ho.

L’alcalde ha explicat que “el Club Xic’S es ser una ferma aposta de la Regidora d’Infància, qui van posar la llavor del projecte responent a una necessitat del municipi l’any 2010. La resposta va ser ràpida i molt positiva, ja que els nens i nenes del municipi, conjuntament amb les seves famílies, han estat qui han fet créixer el Club amb la seva multitudinària participació en tots els actes que s’han organitzat”.

Per la seva part, la regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “amb aquesta guia, la consolidació del projecte, la aporta la resta de la ciutadania: comerços, establiments i entitats de Salou, que volen sumar-se al projecte oferint els seus avantatges. Una clara mostra del compromís amb el futur del municipi i en la seva gent”.

La regidora ha recordat que, des del seu naixement el Club Xic’s l’any 2010, “seguim creixent i intentant estar a l’alçada d’un públic que demanada constantment innovació, estímuls, motivació, creativitat” i ha detallat que al llarg d’aquests anys s’ha dissenyat una mascota, inventat un nou gelat,  escrit contes memorables, dissenyat xapes exclusives, o fins i tot s’ha cuinat un panellet de més de 30 quilos.   

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSCN1569.JPG
DSCN1569.JPG

Document Actions