Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La primera SanSilvestreSalou reuneix a més de 550 atletes amb un 27% de dones

Xavi Garcia Insa (15:08) Pratenc AA i Marta Galimany (17:39) ISS Hospitalet son els guanyadors de la 1ª SanSilvestre de Salou

diumenge 26 desembre 2010

La nova i arriscada aposta al sector del runnig dona bon resultat i les dones son les protagonistes a la cursa d’avui. La prova, organitzada per l’empresa Running Solutions i l’ajuntament de Salou, s’ha disputat per un recorregut de 5 quilòmetres integrament pel passeig Jaume I, amb la innovació de ser la primera vegada que correran 5Q sols els homes i despres 5Q sols les dones.

Tot i les baixes temperatures (0º a les 9h del mati) més de 400 atletes finalitzen la SanSiSalou. La innovació, dona els seus fruits i per primera vegada els homes i dones corrian per separats. A les 9:30h soritan els homes i les dones feian una coreografia dirigida per la atleta Tarragonina Mireia Sosa. A les 10:15h sortian les dones amb un ratio molt alt de participaó.

Els atletes, que han participat han tingut una samarreta técnica com a obsequi i al arribar a meta, els participants eren obsequiats amb una ampolla de vi (sense alcohol), fruita, aigua i barra lliure de GATORADE.
L'organització comptava en aquesta ocasió amb el show GATORADE, un bus procedent de Madrid amb un àrea que disposa de carpas amb fisios, monitors per fer estiraments, DJ i barra lliure de GATORADE pels atletes.
Aquesta mateixa tarda es podran consultar les fotos i clasificacions a la web de la cursa www.sansilvestresalou.com

Galeria d'imatges

San_Silvestre_Salou_6.jpeg

Document Actions