Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La primera setmana de Gastrotour Salou 2012 supera totes les expectatives

En només vuit dies gairebé tots els establiments han exhaurit els desplegables amb la ruta gastronòmica, fet que ha obligat a l’organització a produir una segona tirada de 10.000 unitats més

divendres 11 maig 2012

En només una setmana des que es va iniciar la ruta gastronòmica, Gastrotour Salou 2012 ha superat totes les expectatives pel que fa a nombre de visitants, així com la satisfacció entre els restauradors que s’han adherit a aquesta iniciativa. En només vuit dies, gairebé tots els establiments han exhaurit la tirada de fulletons que es lliuren a les persones que participen en aquesta ruta gastronòmica i que mitjançant els segells dels diferents establiments que hi incloguin, els permetrà participar als diferents sortejos.

Així mateix, la pàgina web www.gastrotoursalou.com, on està disponible tota la informació relativa a aquesta ruta gastronòmica així com on s’ofereix als usuaris la possibilitat de votar la degustació que més els ha agradat, ha sumat en només una setmana, des del passat 5 de maig data en què es va posar en marxa l’esdeveniment, més de 35.000 visites.

La valoració per part de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou és doncs molt positiva i esperen que aquesta tendència s’incrementi encara més en les dues setmanes restants de Gastrotour Salou, ja que recordem que aquest esdeveniment no finalitzarà fins el proper dia 20 de maig.

 

Premis i sortejos

Tots els participants, al completar un mínim de 10 degustacions amb el corresponent segell i dipositar la butlleta a les urnes que trobaran en cada local adherit, podran participar en el sorteig de 30 àpats per a dues persones, lots de productes, nits d’hotel, tractaments d’SPA, i d’altres premis oferts pels mateixos restauradors. El sorteig es realitzarà la setmana del 21 de maig davant jurat, a l’Ajuntament de Salou. Els participants que aconsegueixin tots els segells de Gastrotour Salou, tindran premi segur d’una invitació per l’Aquum SPA. A més a més, les 20 primeres persones que realitzin una degustació en cada establiment, rebran com a obsequi un barret de palla gentilesa de San Miguel. A més, les següents 80 que entreguin el desplegable amb un mínim de 10 segells per tal d’entrar en el sorteig abans esmentat, també rebran com a obsequi aquest barret.

El llistat de premis a sortejar entre els participants amb un mínim de 10 degustacions diferents segellades es poden consultar a la pàgina web www.gastrotoursalou.com

Galeria d'imatges

Foto_Barret_GastroTour_Salou.JPG
Foto_Barret_GastroTour_Salou.JPG

Document Actions