Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La primera trobada de convivència entre gent gran i joves reuneix unes 300 persones

dissabte 21 març 2015

Durant la jornada s’han pogut intercanviar anècdotes, explicar experiències vivències personals i estrènyer llaços generacionals

 

La sala Europa de l’Ajuntament de Salou ha estat aquest migdia l'escenari de la primera Trobada de Convivència Intergeneracional organitzada per la regidoria d'Acció Social, sota el lema “Som Grans i Joves d’Esperit, Gaudim-ne”.

L’acte que ha reunit unes 300 persones, ha servit per estrènyer llaços entre persones de la tercera edat i joves de manera que tots han pogut gaudir d’una estona entranyable amb els seus avis en un ambient distès i al voltant d'una taula. A l’acte també hi han volgut estar presents l’alcalde de Salou, Pere Granados, la regidora d’Acció social, Martina Fourrier, així com diversos regidors del consistori els quals han segut plegats en un dinar de germanor. Granados, ha explicat que “és una experiència molt enriquidora tant per la gent gran que son experts de la vida, com per als nostres joves que s’estan formant i preparant pel futur” i ha manifestat com “des del govern us tenim molt presents en les vostres necessitats i demandes”. Per la seva banda, Fourrier, ha recalcat “la importància de col·laboració entre joves i avis al mateix temps que s’aprèn i s’estrenyen llaços d'afecte i alhora es comparteix una bona estona”.

La trobada ha començat al voltant de les dues de la tarda amb un dinar on avis i joves s’han assegut al voltant d’una taula per tal de degustar una fideuà i una llonganissada. El dinar ha estat amenitzat per l’actuació de l'orquestra musical de Ruben’s. Un cop finalitzat el dinar, els assistents s’han desplaçat fins el TAS on l'humor de Mariano 1,85 ha fet riure els presents en un acte obert a tota la ciutadania.

Galeria d'imatges

web1.jpg
DSC_1097.JPG
DSC_1117.JPG

Document Actions