Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La quarta trobada del Ral.li Clàssics Costa Daurada realitzarà un concurs de cotxes anteriors a la postguerra

dijous 18 setembre 2014

El Club de Vehicles Clàssics de Salou ha organitzat per quart any consecutiu la trobada del Ral·li clàssics Costa Daurada. El regidor d’esports,  Felip Ortiz i el President del Club, Josep Maria Fernández Piñol,  han presentat avui a la Plaça situada davant del Teatre Auditori de Salou aquest nou certamen que tindrà lloc el proper diumenge 28 de setembre. En aquesta quarta edició, es realitzarà un recorregut de 30 quilòmetres que ompliran els carrers de Salou de cotxes antics i finalitzaran amb una mostra en la que tots els ciutadans podran gaudir de les antiguitats al passeig Jaume I.

Aquest any com a novetats, es donaran uns premis especials als cotxes participants de postguerra A tots els participants s’entregarà una placa de fusta commemorativa del Ral.li com a participant de la quarta edició.
Tanmateix, el premi principal serà la Salonia de Plata, símbol del Rally, i obra original de l´artista joier Joan Blázquez al cotxe més espectacular  i altres premis per a les diferents categories als cotxes millor conservats i millor restaurats. El recorregut sortirà a les 10.00 des dels Xalets de Salou cap a  La Pineda, realitzaran una aturada a  Cambrils i finalment arribaran cap a les 12.00 hores al Passeig Jaume I on serà la gran festa al voltant de les 12.00 hores.

El regidor d’esports ha agraït l’esforç dels organitzadors i ha encoratjat a continuar amb aquest certamen que “sense cap mena de dubte està ja consolidat en la quarta edició”.  Piñol ha explicat  “esperem repetir la participació d’altres anys que va ser d'un centenar de vehicles clàssics” i ha afegit que “aquesta nova edició tenim moltes novetats, així a tots els cotxes anteriors a la postguerra se’ls donarà uns premis especials de reconeixement i també hi haurà premis pels cotxes millor conservats i millor restaurats”.


El President ha anunciat que “de 1909 tindrem tres cotxes, del 1920 al 1930 tindrem tres cotxes més, i nombrosos vehicles molt exclusius”. Enguany, el jurat estarà format per el Joan Lluís Sans membre del jurat del ral.li de Sitges, Antón Ferrer, organitzador de la Fira Epocauto de Reus de cotxes clàssics, Francesc Roca representant del club de Bages (club més gran d´ Europa amb més de 5.000 socis) i  David Martín com a representant de la Junta Directiva del Club Vehicles Clàssics Salou.

Els cotxes antics exposats al Passeig Jaume I de Salou comptaran amb mesures de seguretat i vigilància en tot moment. Els organitzadors han recordat que l’any passat van passar per al Passeig Jaume I de Salou per veure el Ral.li més de 8.000 persones. Com cada any per rebre l'arribada del Ral.li a l'entrada del Passeig Jaume I de Salou hi haurà una  batucada per dinamitzar l’esdeveniment. Posteriorment, al Passeig Jaume I de Salou hi haurà un grup de Jazz tocant en viu per ambientar la festa.

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges

P1060865.JPG
classics_poster2014JJ.jpg
P1060865.JPG

Document Actions