Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regata Rei en Jaume 2012 es presenta a Mallorca amb atractives novetats

L'Ajuntament de Salou, a través del regidor d'esports, Felip Ortiz, dóna suport a l'acte

dimecres 16 maig 2012

El municipi de Calvià ha acollit la presentació de la 26 edició de la Regata Rei En Jaume, que tradicionalment es disputa entre la costa de Salou i les Illes Balears. L'edició del 2012 presentarà diverses novetats en relació a anys anteriors, ja que s'iniciarà el dia 1 de setembre amb una primera regata entre Calvià i Salou, per a realitzar, el dia 8, el trajecte invers, entre Salou i Calvià.
Una altra novetat és l'ampliació de la categoria dels vaixells participants fins als 50 peus d'eslora (15 metres). Per acollir aquestes embarcacions, es compta amb hi podeu suport de Port Adriano a Calvià i Port Tarraco, que compten amb les infraestructures adequades per a aquest tipus de vaixells.

La presentació de la 26 edició de la Rei En Jaume va comptar amb la presència del director general d'Esports de Balears, Javier Morente, així com diferents autoritats de Calvià. Per part de Salou, van assistir el regidor d'Esports, Felip Ortiz; Godofredo Domínguez, president del Club Nàutic Salou, així com Josep Seguer, gerent del Nàutic Salou i Marc Coll, de Port Tarraco.

Galeria d'imatges

MALLORCA.jpg
MALLORCA.jpg

Document Actions