Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidora de Medi Ambient inaugura l’Exposició Fotogràfica ‘Instants de Natura'

La mostra que acull 61 fotografies romandrà a Salou fins el 5 de novembre

divendres 15 octubre 2010

La regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter, va inaugurar ahir l’exposició que acull les 61 millors fotografies del cinquè concurs de Instants de Natura. L’exposició  romandrà a Salou del 14 d’octubre al 5 de novembre. El concurs Instants de Natura es va crear l'any 2002 per fomentar altres maneres d’observar el medi unint el sentit artístic de la fotografia amb la seva capacitat de denúncia de les agressions al paisatge. Enguany s’hi han presentat un total de 745 fotografies.

La regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter, va explicar durant el discurs inaugural que “la denuncia fotogràfica aquí recollida ha de fer despertar la consciència de tots, ha de ser la fase prèvia a donar solucions, a treballar per protegir la natura, per recuperar-la” i va afegir que “la imatge és un punt de partida pel que és més important: l’acció”.

La regidora, que va estar acompanyada pel regidor d’urbanisme, Marc Montagut i la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, entre d’altres va convidar als assistents “a treballar plegats per protegir el medi ambient” i “gaudir d’aquesta exposició de gran qualitat”.

Galeria d'imatges

IMG_1317.jpg

Document Actions