Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou obre la convocatòria per inscriure’s a Habitatges de Protecció Oficial

Per a més informació cal adreçar-se a l’Espai MAS, ubicat al carrer Ebre, número 11

dilluns 24 octubre 2011

La Regidoria d’Acció Social obre el proper dimecres 26 d’octubre, la convocatòria per entrar a formar part del registre de sol·licitants d’ Habitatges de Protecció Oficial ( HPO ) . Aquesta convocatòria està organitzada per a ciutadans/es que estiguin interessats/des en adquirir un habitatge en propietat.

S’ha de tenir en compte que per entrar dins del sorteig, la persona sol·licitant ha de tenir com a mínim 18 anys, estar empadronada a Salou i demostrar una font mínima d’ingressos de 16.000€ nets anuals.

S’ha d’aportar la següent documentació (original i fotocòpia):

-DNI i/o NIE de tots els membres que formen la unitat de convivència.

-Llibre de família.

-Vida laboral actualitzada de tots els integrants de la unitat de convivència majors de 16 anys. En el cas de les persones que no hagin estat mai d’alta a la Seguretat Social, certificat negatiu (telèfon on sol·licitar aquesta vida laboral: 901 502 050).

-Contracte de treball de tots els membres de la unitat de convivència; així com les tres últimes nòmines.

-Resolució d’aprovació de les prestacions per desocupació de tots els integrants de la unitat de convivència majors de 16 anys (carta de l’INEM on es reconeixen els dies de l’atur). Si no es rep cap prestació cal un certificat del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que ho certifiqui.

Per poder inscriure’s, cal recollir la informació i demanar cita prèvia a les oficines de l’Espai MAS situades al carrer Ebre, núm.:11.

Galeria d'imatges

Habitatge_Social_Espai__Mas.JPG
Habitatge_Social_Espai__Mas.JPG

Document Actions