Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria d’acció social, immigració i dona obre la convocatòria per l’ajut al pagament d’hipoteques

Per tal de poder accedir a l’ajut cal estar empadronat a Salou des de fa més de 3 anys, amb residència habitual i permanent al municipi

dimarts 29 juny 2010

La Regidora d’Acció Social, immigració i dóna Ana Narbona, ha presentat les bases per l’ajut al pagament d’hipoteques 2010, “una mesura més per alleugerar les famílies davant aquest període de crisis” assegura la Sra. Ana Narbona, “ja que la finalitat  d’aquest  ajut  és contribuir al pagament de les despeses d’habitatge en propietat de les persones i/o famílies que estiguin en situacions de precarietat econòmica derivada de la situació excepcional de crisis financera”.

Per tal de poder accedir a l’ajut cal estar empadronat al municipi de Salou des de fa més de 3 anys, amb residència habitual i permanent al municipi de Salou i tenir concertat un crèdit hipotecari entre d’altres requisits que s’exposen en les bases.  La persona sol·licitant haurà de demostrar una  font d’ingressos regular de sis mesos com a mínim. L’import concedit per cada sol·licitud resolta favorablement serà de 600 euros anuals en un únic pagament.

La informació i la documentació requerida per a tramitar l’ajut es trobarà a l’ESPAI MAS, Servei d’informació de l’Habitatge Social (SIHAS), situat al c/Ebre número 11 de Salou.

Quan els interessats tinguin la documentació sol·licitada (original i fotocòpia), degudament recollida i arxivada dins la carpeta oficial del Servei d’Informació de l’Habitatge Social, s’hauran d’adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

El període de sol·licitud de l’ajut s’inicia el  5 de juliol  i finalitza el 30 de juliol. La resolució de sol·licituds serà al mes d’octubre.

Per qualsevol aclariment o dubte, les persones interessades poden dirigir-se a l’Espai Municipal D’Atenció Social – ESPAI MAS- ubicat al carrer Ebre nº 11, en horari de dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10 a 13 hores i/o trucar al telèfon 977.30.92.06.

Document Actions