Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Regidoria d’Acció Social obre el període de presentació de sol•licituds per a tramitar l’Ajut municipal a les hipoteques 2011

Fins al 7 d’octubre de 2011, dia inclòs, tots els interessats i interessades poden adreçar-se a l’Espai Mas, al Servei de l’Habitatge Social de Salou, per a informar-se de l’ajut

dimarts 13 setembre 2011

Són necessaris els següents requisits per poder ser beneficiari de l’Ajut:

La persona sol·licitant ha de tenir 18 anys o més d’edat; ha de portar com a mínim 3 anys empadronat/da al municipi de Salou, de forma continuada i ininterrompuda.

El sol·licitant no ha de tenir deutes amb l’Ajuntament, ni amb la Seguretat Social, ni tampoc amb l’Agència Tributària i ha de demostrar una font d’ingressos regular de 6 mesos com a mínim.

Per altra banda, la persona interessada ni cap altre membre del nucli de convivència no pot ser titular de cap altre bé immoble i l’habitatge objecte de l’ajut haurà de ser destinat a habitatge habitual.

La hipoteca haurà d’estar a nom del sol·licitant, i l’habitatge no podrà ser llogat o destinat a cap activitat industrial, mercantil o de serveis.

L’ import de la hipoteca ha de ser igual o superior a 700 euros mensuals.

El límit d’ingressos del nucli de convivència de la persona sol·licitant serà de 18.000 euros /any bruts i es tindrà en compte la relació proporcional entre els ingressos totals bruts anuals de la unitat de convivència i l’import hipotecari mensual.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, ha assenyalat la importància del Servei de l’Habitatge Social de Salou, com una eina més al servei del ciutadans i ciutadanes de Salou i ha afegit que “ara en temps difícils és quan s’ha de treballar més des de l’Ajuntament i informar a la gent dels ajuts que disposen”.

El lloc on demanar la informació per tramitar l’ajut és l’Espai Mas, carrer Ebre, 11. Horari d’atenció: de dilluns a dijous de 10h a 13h (exceptuant els dimarts). Telèfon: 977-30 92 06.

Un cop informats, per registrar les sol·licituds i aportar la documentació requerida cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

El llistat de sol·licituds acceptades o denegades es penjarà a la cartellera d’anuncis de l’Espai Mas a partir del 14 de novembre de 2011.

Galeria d'imatges

Habitatge_Social_Espai__Mas.JPG
Habitatge_Social_Espai__Mas.JPG

Document Actions