Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria d’Ensenyament destina més de 44.000 euros en subvencions als centres educatius i AMPAS per a projectes educatius 2015

dimarts 14 juliol 2015

La proposta s’ha aprovat a la Junta de Govern Local  

La Junta de Govern Local ha aprovat concedir als centres educatius i AMPAS del municipi fins a 44.353 euros en concepte de subvencions per a projectes educatius que s’han desenvolupat al llarg d’aquest curs 2014-15. Pel que fa a les escoles i instituts s’ha acordat destinar 37.753 euros que es distribueixen entre l’Institut Marta Mata, l’Escola Elisabeth, l’Escola Santa Maria del Mar, l’Escola Vora Mar, l’Escola Europa, l’Institut Jaume I i l’Escola Salou.

A les Llars d’Infants Balena Blava i Cavallet de Mar s’han destinat 600 euros a cadascuna d’elles per al projecte ‘Fem un pícnic’.

En quant a les AMPES, amb aquest acord, s’han subvencionat fins a 5.400 euros per a diferents projectes i activitats que s’han dut a terme als seus respectius centres. L’AMPA de l’Escola Salou, l’AMPA de l’Escola Santa Maria del Mar, l’AMPA de la Llar d’infants la Balena Blava, l’AMPA de l’Escola Vora Mar, l’AMPA de la Llar d’Infants Cavallet de Mar i l’AMPA de l’Institut Marta Mata, seran les AMPES que es beneficiaran d’aquesta subvenció municipal.

La regidora de l’àrea, Julia Gómez, explicava que “des de l’Ajuntament tenim molta sensibilitat amb els centres educatius del municipi i cada any destinem una partida per ajudar als centres i que els alumnes se’n puguin beneficiar de manera directa”.

Des de la regidoria d’ensenyament també recorden als centres educatius i AMPAS que cal aportar la justificació com a màxim el dia 1 de desembre de 2015.

Galeria d'imatges

subvencions.jpg
subvencions.jpg

Document Actions