Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria d’Esports obre les inscripcions per a les activitats esportives de tardor hivern

dilluns 14 setembre 2015

S’edita una nova guia municipal amb les activitats de temporada. Aquest dijous i divendres s’inicien les inscripcions   

Un any més l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou ha elaborat la guia d’Activitats Esportives Municipals pel curs 2015-16, un ventall ampli d’activitats físico-esportives per adults, gent gran i infants. En aquesta guia s’hi recullen les diferents propostes esportives que van des de la natació (de dilluns a diumenge) i amb abonaments per a famílies, adults, infantils i jubilats i també amb la possibilitat de reduir les quotes si s’escull practicar la natació pels matins. A més, també existeix l’opció de contractar classes de natació particulars.

Altres esports que es podran practicar en aquesta nova temporada d’activitats són l’aeròbic, les abdominals, el body tono –encaminada a la realització d’exercicis cardiovasculars i de tonificació general-; el bosu - treball amb l’objectiu de millora cardiovascular i tonificació general i complementat amb abdominals, natges i cames, per mitjà d’una semiesfera de làtex amb què potenciar el teu equilibri, augmentar la teva força i resistència i millorar la postura corporal- ; el programa de cicle indoor -entrenament cardiovascular sobre bicicleta estàtica- ; el CTT Condicionament Total de Treball específic i combinat amb circuits d’alt impacte; el fitball; la gimnàstica de manteniment; Ioga; pilates; step dance o zumba, entre d’altres.

A més, existeix la possibilitat de fer-se amb un paquet de Fit-Actiu que inclou la combinació de la sala fitness amb les activitats dirigides i també sumar-hi l’abonament per a piscina amb bany lliure, més sauna i bany de vapor.

La regidora de l’àrea, Júlia Gomez, ha explicat que “hem volgut programar activitats per a tots els públics, hem tingut cura d’adaptar-les tant als petits, com joves, grans, i més grans, de forma que tothom tingui l’oportunitat de practicar activitats físiques i esportives que fomenten la salut, el treball en equip i la participació activa”.

Les dates per a les inscripcions seran el dijous 17 i divendres 18 de setembre per als inscrits en el període d’Abril-Juny del curs passat i a partir del 21 de setembre per a les noves inscripcions.

Per més informació els interessats es poden adreçar a la recepció de la Piscina Municipal o trucar al telèfon 977 30 92 10. L'horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:30 hores o bé per correu electrònic a recepcion@salou.cat

Galeria d'imatges

activitats_esportiva.jpg

Document Actions