Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria d’Infància de Salou ofereix un nou servei d’acollida per als infants, durant el període de jornada intensiva de les escoles

dimarts 17 maig 2022

Les famílies podran beneficiar-se d’aquesta iniciativa gratuïta del 7 al 22 de juny, en horari de 15 a 17 h

Cal inscriure’s, prèviament, del 18 al 25 de maig, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou oferirà un nou servei d’acollida per als infants, després del menjador, durant el període de jornada intensiva de les escoles del municipi, entre els dies 7 i 22 de juny, en horari de 15 a 17 h.

Cal dir que el servei d’acollida és una de les actuacions finançades pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la Resolució IFE/3877/2021, de 29 de desembre, pel servei de cura puntual per a nenes i nens dels 0 als 14 anys, als ajuntaments de més de 20.000 habitants i als consells comarcals, per a l’exercici 2021.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat “la importància de posar en marxa iniciatives que facilitin la conciliació familiar i laboral, i que garanteixin l’atenció dels infants, atès el canvi d’horari dels centres, al mes de juny”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que “adreçarem un conjunt de monitors/es a les escoles del municipi, per tal que els nens i nenes que es beneficiïn d’aquest servei puguin gaudir d’una gran varietat d’activitats lúdico educatives, en finalitzar el servei de menjador”.

Les famílies de Salou podran beneficiar-se, fent la seva inscripció, del 18 al 25 de maig, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). Les places són limitades i gratuïtes, amb preferència als següents col·lectius; i s'establirà un sistema de punts al moment de fer la inscripció. En aquest sentit, s’atorgaran 10 punts per cada circumstància: famílies monoparentals i/o amb altres  responsabilitats de cura acreditada; mares/tutores en situació de violència masclista; mares en situació d’atur de llarga durada; mares més grans de 52 anys; i/o mares migrants.

Tanmateix, tothom podrà optar al servei d’acollida, encara que no es compleixi cap criteri de prioritat. Un cop acabat el període d'inscripció, s'ordenaran els punts obtinguts per cada família. En cas d’empat i punts es farà un sorteig amb les places restants i les famílies amb la mateixa puntuació.

Per més informació, es pot trucar al telèfon 678 162 716.

Document Actions