Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Regidoria d'Acció Social, Immigració I dona, organitza sessió informativa en col·laboració amb la Secretaria per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya

La Regidoria d’Acció Social Immigració i Dona de l’Ajuntament de Salou” va organitzar ahir a les deu del matí, emmarcant dins el Projecte Municipal “FENT XARXA” una trobada on s’havia convidat a les associacions de Salou per informar de les Subvenció per a Entitats que s’ofereix des de la Secretaria per a la Immigració.

dilluns 26 abril 2010

S'ha tingut el plaer de comptar amb la Sra. Anna Garcia Alonso, coordinadora Territorial del Camp de Tarragona, qui ha explicat amb deteniment les bases de la subvenció, han participat 4 associacions del municipi, disculpant-se l’assistència dels representats d’algunes altres. Per part de l’Ajuntament, hi ha participat la Tècnica d’Immigració, Carme Serra i la Mediadora Comunitària Sílvia Pérez.

 El període de presentació de sol·licituds finalitza el 7 de maig i les bases es poden consultar a :

http://www.gencat.cat/eadop/imatges/5595/10074011.pdf

 La resolució d’obertura de la convocatòria a:http://www.gencat.cat/eadop/imatges/5602/10084092.pdf

 

 i per més informació a :www.gencat.cat/dasc/immigracio

 

 Tanmateix, es fa saber que per a qualsevol aclariment o dubte el personal tècnic de l’Àrea d’Acció Social, Immigració i Dona ubicat a l’Espai Municipal d’Atenció social -ESPAI MAS- (C/ Ebre nnúm.11) es posa a disposició de les associacions per a col·laborar en qualsevol aspecte relacionat amb la sol·licitud de la subvenció.

 Així mateix, informem que avui 27 d’abril a les 19:00 a la casa del Mar de Tarragona (C/Francesc bastos, núm.19) esta convocada una nova sessió informativa per a les entitats que tinguin interès en presentar aquesta subvenció i no hagin pogut acudir a la desenvolupada en el municipi de Salou.

Document Actions