Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Regidoria d'Acció Social rep a l’Associació Familiars Alzheimer de Salou i es comprometen a millorar el centre de dia de la Residència Municipal

Durant la primera quinzena del mes de setembre, es reuniran amb les diferents entitats salouenques implicades, per tractar la necessitat social d'augmentar el nombre de places del centre de dia, de la Residència Municipal, amb places concertades

dimecres 10 agost 2011

El regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, ha rebut a l’Associació Familiars Alzheimer de Salou (AFAS). L’acte comptà amb la presència del seu president Pascual Roche i del vice-president de l’Associació Familiars Alzheimer de Salou (AFAS), Àngel Gómez; així com de diferents col·laboradores de l’Associació com: Sara Piñero, dinamitzadora de l’entitat; Encarni Guerrero, tresorera i Conchi García.

A la reunió s’ha analitzat la col·laboració de l’entitat en diferents tallers i activitats i el funcionament del Centre Sociosanitari i Residència Assistida de Salou; així com la necessitat de places públiques al centre de dia. La trobada posà en marxa les bases per treballar en aquesta fita. Actualment la Residència Municipal de STS del carrer Pau Casals, només ofereix 15 places al centre de dia i aquestes són privades. L’objectiu es augmentar el nombre de places i que de les ofertades, al menys 10 places, siguin posades a disposició de l’Ajuntament i de la resta d’entitats municipals per a gestionar-les.

El regidor d’Acció Social Pedro Lavilla, ha ofert tota la seva ajuda per treballar en aquest sentit i ha destacat: “el diàleg obert i fluid existent des d’Acció Social amb les diferents entitats per millorar la qualitat de vida i el serveis als ciutadans i ciutadanes salouenques”

Pascual Roche, president de l’Associació Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS), ha assenyalat la importància de la reunió ja que “es tracta d’una inquietud general i d’una necessitat municipal i per això l’Associació Familiars Alzheimer Salou (AFAS) cercarà el suport de totes les entitats salouenques per  aconseguir aquestes places per a la Programació Territorial de l’ICASS 2012-2016”

Galeria d'imatges

Associaci_Familiars_Alzheimer_Salou_I.JPG
Associaci_Familiars_Alzheimer_Salou_I.JPG

Document Actions