Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Regidoria de Benestar Social i Salut ha creat un hotel d'entitats sociosanitàries a Salou

dilluns 01 desembre 2008

La Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Salou ha obert l'anomenat 'Hotel d'entitats sociosanitàries' a la planta baixa del Centre Cívic. Es tracta d'un espai que a partir d'ara podran utilitzar com a seu, les següents entitats: l'Associació Aiguamarina de persones amb disminució de Salou (la primera d'aquest tipus que s'ha constituït recentment al municipi), l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Salou, la Creu Roja i Càrites. Aquest espai serà compartit també per la futura Oficina Municipal del Voluntariat.

'La idea és ampliar la capacitat d'aquest hotel, de forma que pugui acollir altres entitats', ha explicat la Regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier. En aquest sentit, ha recordat que a hores d'ara el centre de rehabilitació es troba ubicat de forma provisional a una altra sala de la planta baixa del Centre Cívic i, per tant, en dependències municipals, a l'espera que estigui enllestida la segona ampliació del Centre d'Atenció Primària de Salou (CAP). 'Un cop estigui acabada aquesta ampliació, disposarem de més superfície destinada a les entitats sociosanitàries', ha afegit.

A més de facilitar a aquestes associacions un lloc on ubicar les seves seus, l'Ajuntament els ha proporcionat els mitjans tècnics necessaris perquè puguin desenvolupar la seva tasca (per exemple, ordinadors amb connexió a Internet i telèfons).

Document Actions