Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Regidoria de Cultura convoca el XIV Concurs Fotogràfic de Salou

dilluns 04 febrer 2008

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou ha convocat el XIV Concurs Fotogràfic de Salou. Els interessats en participar-hi han de saber que poden presentar un màxim de 5 obres, tot i que no podran guanyar més d'un premi. Els guardons consisteixen en trofeus i 500 euros per al primer; 400 euros, per al segon; i 300, per al tercer. Per als empadronats a Salou, s'han establert, així mateix, tres premis locals: el primer està valorat en 400 euros; el segon, en 300 euros; i el tercer, en 200 euros.

Amb les obres seleccionades per un jurat format per persones de reconeguda vàlua dins del món de l'art i de la fotografia, s'organitzarà una exposició a la Torre Vella del 18 d'abril al 18 de maig.

En aquest certamen, hi pot prendre part tothom que ho desitgi. El tema, la tècnica i la mida de les fotografies, que han de tenir un títol, és lliure. Es poden lliurar personalment o per correu fins al 7 de març a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou, situat al C/ Passeig 30 d'octubre, 4. El telèfon d'aquest departament és el 977 30 92 17.

L'any passat es van apuntar a aquest concurs un total de 66 persones (28 de Salou, 25 de la resta de Catalunya i 13 de fora de Catalunya), que van presentar 243 obres. El primer premi va caure a les mans de Vicente Cervera Casino, de València, per l'obra 'Bodegón'; i el primer premi local, de Patricia Gallera Melero, per 'Xiscle'.

Document Actions