Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Joventut donarà el tret de sortida a la nova programació ‘Tardor Jove a la Masia Tous’, amb una gran festa, el proper divendres, 30 de setembre

dimecres 21 setembre 2022

El programa compta amb una vintena de propostes, com tallers de cuina, de ioga, de maquillatge, de Dj, de ‘lettering’, i de defensa personal femenina, entre moltes altres

Per poder participar a les activitats d’aquesta tardor (excepte la festa del 30 de setembre, que té entrada lliure), cal disposar del Carnet Jove Masia Tous; i inscriure’s, prèviament, a través del web https://salou.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

 

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Joventut, posa en marxa la programació d’activitats ‘Tardor Jove a la Masia Tous’, adreçada al jovent del municipi, que té entre 12 i 35 anys.

El programa consta d’una vintena d’activitats, la majoria gratuïtes, de tipologia molt diversa. Es podrà gaudir de tallers de teatre, cuina, de ioga, de ball comercial, de zumba, de maquillatge, de Dj, de ‘lettering’, i de defensa personal femenina; així com de sessions per aprendre a portar una mascota publicitària, com el Rocky i la Confetina, del Club Xic’S de Salou.

El tret de sortida de la programació es donarà amb la gran festa que se celebrarà a la Masia Tous, el proper divendres, 30 de setembre, de 17 a 22 h, amb música, activitats i moltes sorpreses. L’entrada és lliure i gratuïta.

Així mateix, per Nadal, es farà una altra festa, el dissabte, 16 de desembre, a la mateixa hora. L’accés també és lliure i gratuït.

D’altra banda, es durà a terme la sortida al Saló del Manga de Barcelona, el proper 10 de desembre, per 5 euros, per persona.

Per poder participar a les diferents accions, cal disposar del Carnet Jove Masia Tous; i inscriure’s, prèviament, a través del web https://salou.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

Els i les joves també poden fer-se el carnet, a través de la mateixa plataforma. Aquest document els acredita com a usuaris de la instal·lació, i aporta les autoritzacions dels pares i/o mares i/o tutors/es legals dels joves menors d’edat. També, els permet fer reserves per a les sales de la Masia Tous (ball, música i polivalent).

Els joves també disposen de la sala d’oci, amb material divers per gaudir de l’espai i del temps lliure, amb videojocs, futbolí, ping-pong, 'air hockey' i jocs de taula.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat positivament aquest programa d’iniciatives, atès que “proporcionem al jovent un espai a la Masia Tous on poder relacionar-se i crear vincles amb altres nois i noies de la seva edat, a la vegada que gaudeix i aprèn, en el seu temps lliure”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Adolescència, Infància i Lleure, Julia Gómez, ha expressat que “des de la regidoria, estem molt contents pel fet d’haver elaborat una programació de tardor tan completa per al jovent, adreçada a una àmplia franja d’edat, i amb una gran varietat d’activitats d’oci i diversió, i, alhora, formatives”.

 

Cursos

Així mateix, es farà el curs gratuït de manipulador d’aliments, el proper 14 d’octubre, en horari de 16 a 20 h. Es lliurarà un certificat conforme s’ha realitzat la formació.

D’altra banda, del 15 d’octubre al 17 de desembre de 2022, es durà a terme el curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, per a majors de 18 anys. En aquest cas, el preu és de 80 euros. Aquesta formació consta de 25 hores, en línia; 160 hores, de pràctiques; i 25 hores més, de memòria de pràctiques. L’horari serà els dissabtes, de 10 a 14 h, i de 16 a 20 h; i els diumenges, de 10 a 14 h. En finalitzar, es lliurarà el Títol Oficial de Monitor/a d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil.

Fitxers adjunts

Document Actions