Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Joventut presenta la nova programació ‘Primavera Jove a la Masia Tous’, adreçada al jovent de Salou, d’entre 12 i 35 anys

dijous 07 abril 2022

Per poder participar a les activitats, cal disposar del Carnet Jove Masia Tous, i inscriure’s, prèviament, a través del web https://salou.reservaplay.cat/view/reserves/admin_actividades

 

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou posa en marxa la programació d’activitats ‘Primavera Jove a la Masia Tous’, adreçada al jovent del municipi, que té entre 12 i 35 anys.

El programa consta d’una dotzena d’activitats gratuïtes de tipologia diversa, des de tallers de teatre, fotografia, escenografia i ball; i fins a jocs de taula, automaquillatge i maquillatge de fantasia. També inclou sessions sobre la manipulació d’aliments, la creació de personatges i sobre com explicar contes.

Per poder participar a les diferents accions, cal disposar del Carnet Jove Masia Tous, i inscriure’s, prèviament, a través del web https://salou.reservaplay.cat/view/reserves/admin_actividades

Els i les joves també poden fer-se el carnet, a través de la mateixa plataforma. Aquest document els acredita com a usuaris de la instal·lació, i aporta les autoritzacions dels pares i/o mares i/o tutors/es legals dels joves menors d’edat; així com, també, els permet fer reserves per a les sales de la Masia Tous (ball, música i polivalent).

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat positivament el fet d’organitzar un programa tant complet i variat per al jovent, atès que, a través d’aquestes accions, “potenciem les seves habilitats i els ajudem a endinsar-se en diferents àmbits per descobrir allò que més els hi agrada, alhora que fan noves amistats i sociabilitzen”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Adolescència, Infància i Lleure, Julia Gómez, ha expressat que “estem molt contents d’haver aconseguit un conjunt d’activitats adaptades a les necessitats dels nostres joves”; i ha posat de manifest que “la nostra voluntat és reforçar la participació del jovent en les activitats que organitzem”.

D’altra banda, les entitats i les persones usuàries poden proposar dur a terme activitats estables o puntuals a l’espai, per al proper trimestre, enviant un correu a joventut@salou.cat i explicant el projecte / proposta. En aquest cas, es vol fomentar, sobretot, que les entitats i les persones joves del municipi desenvolupin activitats de caire social, cultural, formatiu, emprenedor i d’oci als diferents espais de la Masia Tous, essent la regidoria de Joventut, facilitadora i promotora de la autonomia de les persones usuàries de l’espai.

Així mateix, durant la Setmana Santa, es farà el curs de premonitor, adreçat a joves d’entre 15 i 17 anys, pel preu de 5 euros. Aquesta activitat s'organitzarà, conjuntament, amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Vila-seca. La formació es durà a terme a Vila-seca, en horari de 9 a 14 hores, de l’11 al 14 d’abril. Caldrà inscriure’s, a través de la plataforma https://salou.reservaplay.cat/view/reserves/admin_actividades 

A més, en el dia a dia de la Masia Tous, s’organitzen tornejos i activitats diàries amb els joves que assisteixen a l’espai. Durant la Setmana Santa, des del dilluns, dia 11, i fins al dijous, 14 d'abril, la Masia Tous estarà oberta, de 10 a 13 hores, i de 16 a 20 hores, i els joves podran utilitzar les diferents sales i espais.

Fitxers adjunts

Document Actions