Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Mobilitat reforça els senyals de trànsit a les zones escolars de Salou i redueix la velocitat a prop dels centres escolars

S’han instal•lat senyals de reducció de velocitat, limitant-se la velocitat a 30 km/h als carrers Barcelona i Ciutat de Reus

dijous 19 juliol 2012

Les noves mesures de seguretat van adreçades a reforçar encara més la Protecció Escolar  de cara al curs vinent i tenen per objectiu millorar la circulació i reduir la velocitat al centre urbà del municipi.

Entre les mesures que s’han dut a terme cal destacar la instal·lació de bandes reductores de la velocitat a les zones properes als centres escolars i la col·locació de senyals lluminosos de reducció de velocitat a 30 km/h que indica el pas de vianants i nens, abans i després de les cruïlles dels centres educatius.

A Salou no s’ha registrat cap incident en zona escolar i a més, per quart any consecutiu no ha registrat cap víctima mortal a les seves carreteres per accident de trànsit.

Aquestes mesures s’emmarquen dintre del desenvolupament del Pla Local de Seguretat Viària de Salou que pretén definir un nou model d’entrada i sortida al centre urbà, que permeti la redistribució de la circulació i l’alliberament del trànsit als carrers Barcelona i Ciutat de Reus.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va destacar el valor d’aquestes mesures estratègiques de seguretat i reforçament de la senyalització, “perquè en seguretat viària no es pot abaixar la guàrdia i és necessari continuar en la mateixa línia per aconseguir un ús adequat de l’espai públic i un respecte envers la senyalització”.

 

Galeria d'imatges

Foto_senyals.jpg
Foto_senyals.jpg
Foto_senyals.jpg

Document Actions