Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Platges instal·la nous lavabos al passeig Jaume I de Salou

divendres 27 juny 2014

Substitueixen el grup que hi ha instal·lats al costat de la zona esportiva de platja i tenen un cost de prop de 50.000 euros  

 

La regidoria de Platges de l’Ajuntament de Salou ha dut a terme aquesta setmana el canvi d’un grup de lavabos fixes instal·lats al costat de la Zona esportiva de Platja, a Llevant. Segons ha manifestat la regidora de l’àrea, Julia Gómez, és voluntat del govern municipal la d’invertir en la renovació d’un conjunt d’equipaments de platges imprescindibles per oferir un bon servei, higiene i imatge. En aquest sentit, aquesta darrera setmana s’ha procedit a la renovació total d’un grup de lavabos fixes situats al passeig Jaume I, a l’alçada dels carrers Berlín i Madrid. Aquesta actuació engloba també petites actuacions de posada a punt de la resta de lavabos de la platja de Llevant per tal de poder millorar els serveis que es presten tant a ciutadans com a visitants. El cost d’aquesta actuació és de 49.852 €.

 

Cal recordar que en inversions a platges aquesta Setmana Santa també també s’han obert al públic uns banys fixes a la platja de Capellans substituint el mòdul de sanitaris mòbils existents per uns de nous  sota les escales d’accés al carrer Brussel·les, a un dels laterals de la mateixa platja i a tocar de les dependències de salvament i socorrisme. A més, per donar un correcte servei de desguàs a les instal·lacions sanitàries i de salvament i socorrisme. També s’ha instal·lat  un nou clavegueram. Tot plegat, una inversió de 200.000 euros més.

 

Tanmateix està previst que, durant aquest hivern, es dugui a terme una nova inversió, en aquest cas dels lavabos fixes nº 4 de la platja de Llevant, situats al passeig Jaume I, entre les prolongacions dels carrers París i Miarnau.

Galeria d'imatges

wc.jpg
wc.JPG

Document Actions