Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Promoció Econòmica enceta una taula de treball amb els sectors econòmics de la societat salouenca

Per primera vegada, diferents agents econòmics de la restauració i de l’oci salouenc es reuneixen per analitzar la situació econòmica i treballar conjuntament en mesures de futur

dijous 13 octubre 2011

L’objectiu de la trobada era intercanviar impressions amb la resta de sectors econòmics salouencs i establir una línia de coordinació, col·laboració i actuació conjunta entre Promoció Econòmica, Patronat de Turisme i sectors de la restauració, comerç i de l’oci de la capital de la Costa Daurada.  Des de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum es vol donar veu a la gent emprenedora, a les grans i les petites empreses salouenques (pymes) que també són artífexs en la creació de riquesa i llocs de treball. La reunió ha permès analitzar  els punts febles, les inquietuds dels diferents sectors econòmics, la crisi i cercar solucions de futur per dinamitzar entre tots plegats el teixit empresarial.

També s’ha explicat des de la vessant de Promoció Econòmica i Comerç els canvis que suposa la introducció de les Normes urbanístiques del Pla especial de l’equipament comercial i de l’activitat de serveis de Salou, per als diferents sectors.

La reunió presidida per la regidora de Promoció Econòmica, M. Reyes Pino ha comptat amb la presència de Juli Vilaplana, empresari i president de l’Associació 365 dies Vila Comercial de Salou; José Otero, president d’ABROS (Associació de Bars i Restaurants i Oci nocturn de Salou); Hugo Battini, empresari del món de la restauració i l’oci; Estrella Sánchez, empresària del sector immobiliari, hoteler i de la restauració; l’empresari Fernando Llauradó  en substitució del seu fill Fernando Llauradó junior; i Giuseppe Donato Piccini, empresari del sector de la restauració

M Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica ha assenyalat que “es tracta d’una taula de treball amb membres que representen les segones i terceres generacions d’empresaris de Salou: gent jove, preparada, dinàmica i motivada”. La regidora ha volgut destacar la importància d’aquesta reunió: “volem que tots els sectors econòmics siguin escoltats i des de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum obrim la porta a tots aquells que vulguin afegir-se a les següents reunions; en definitiva es tracta d'impulsar i dinamitzar l’economia salouenca tot l’any”.

Galeria d'imatges

TAULA_II.JPG
TAULA_I.JPG
Taula_treball_VIII.JPG
TAULA_II.JPG
Taula_treball_VIII.JPG
TAULA_I.JPG

Document Actions