Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, mitjançant la Policia Local enceta un cop més la campanya: “Salou, espai de convivència. L’espai públic és de tots. Respecta’l !!!”

Es pretén fomentar i consolidar la convivència entre bicicletes i vianants: fent que els ciclistes utilitzin els carrils bicis i condueixin amb sentit de la responsabilitat. La campanya s’unirà aviat amb la setmana dedicada a la Mobilitat.

divendres 09 setembre 2011

Sempre tenint present que la bicicleta no és un mitjà de transport perillós; sinó beneficiós per a la salut i el medi ambient, la Policia Local de Salou, juntament amb l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Salou torna a llançar amb força al carrer la campanya: "Salou, espai de convivència. Fem-ho bé!!!"  Es tracta d’una iniciativa amb la qual es vol informar  a ciclistes i vianants  i aportar una sèrie d’advertències i recomanacions per aconseguir un espai públic lliure de perills i on regni la cordura i el civisme.

L’objectiu és reflectir que la bicicleta es un bon recurs ecològic; però de la mateixa manera, destacar amb fermesa, per una qüestió de seguretat viària, que els carrers i les voreres no són llocs adequats per fer curses i és necessari respectar les normes i les senyals de circulació, donant sempre preferència de pas als vianants. Per altra banda, també es vol evitar conductes inadequades,  i recordar una sèrie de mesures vitals per la seguretat dels ciclistes com són: la utilització del casc per pròpia seguretat, evitar sempre deixar anar les mans de les bicicletes, mai portar a ningú al darrere de la bicicleta i mai enganxar-se als vehicles i estacionar sempre, les bicicletes, als llocs habilitats per al seu ús i no pas als arbres i al mobiliari urbà.

Galeria d'imatges

Bicis.jpg
Bicis.jpg

Document Actions