Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, mitjançant la Policia Local de Salou, enceta una campanya contra l’alcohol i les drogues en la conducció, coordinada amb Trànsit

Aquesta campanya preventiva de control i vigilància es posarà en marxa del dilluns 13 al diumenge 19 de febrer, a tota Catalunya

dimecres 08 febrer 2012

Durant aquest mes de febrer la Policia Local de Salou en col•laboració amb els Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit efectuarà aquesta segona campanya informativa i preventiva orientada al control de l’alcoholèmia i les drogues en la conducció.
La campanya anirà acompanyada d’un treball estadístic arreu de Catalunya i es realitzarà en virtut de les instruccions facilitades pel Servei Català del Trànsit als cossos policials. Respecte a l’àmbit municipal de Salou, la Policia Local de Salou establirà controls preventius per tot el municipi en les zones de màxima incidència en la conducció i a les diverses franges horàries que comprenen la campanya.
L’objectiu de la campanya es prevenir, detectar i immobilitzar el màxim nombre de conductors amb resultats positius i sobretot, informar del perill que suposa per a la resta de conductors i per a un mateix conduir sota els efectes de l’alcohol o de substàncies estupefaents.
Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat va destacar el valor positiu d’aquestes iniciatives “perquè només amb campanyes preventives i de conscienciació com aquesta, es pot continuar reduint el nombre d’accidents de trànsit a les carreteres catalanes”.

Galeria d'imatges

DSCN2919.JPG
DSCN2919.JPG

Document Actions