Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Salou Handball Cup Mare Nostrum s’inicia avui, i fins al 8 d’abril, amb més de 600 participants

dijous 06 abril 2023

L’alcalde Pere Granados ha assistit a l’inici del torneig, junt amb la presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero; el delegat territorial de la Federació Catalana de Handbol a Tarragona i les Terres de l’Ebre, Xavi Simón; el CEO & Co-Founder del Mare Nostrum Cup, Albert Viñas; i el regidor Yeray Moreno; entre altres

Aquest migdia, s’ha disputat el primer partit de la competició, entre l’equip juvenil del Club Handbol Salou i el FC Barcelona, al Pavelló Municipal d’Esports de Ponent de Salou

 

El Club Handbol Salou i Mare Nostrum han iniciat, aquest migdia, la primera edició de la Salou Handball Cup Mare Nostrum, que es disputa des d’avui dijous, dia 6, i fins aquest dissabte, 8 d’abril, al Pavelló Municipal d’Esports de Ponent, de la capital de la Costa Daurada; i al Pavelló Municipal d’Esport de Sant Salvador de Tarragona.

La competició inclou les categories aleví mixt, infantil i cadet; i compta amb la participació de clubs com el FC Barcelona, Bada Huesca, Balonmano Torrero, Club Ermuko, Escolapios Balonmano, Handbol Cambrils, Tarragona Handbol Club i Tortosa Handbol Club.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assistit a l’inici del torneig, avui dijous, junt amb la presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero; el delegat territorial de la Federació Catalana de Handbol a Tarragona i les Terres de l’Ebre, Xavi Simón; el CEO & Co-Founder del Mare Nostrum Cup, Albert Viñas; i el regidor Yeray Moreno; entre altres.

En el decurs de la seva al·locució, l'alcalde ha felicitat el Club Handbol Salou per la bona feina; així com als seus tècnics i jugadors i jugadores; i, també, al Mare Nostrum. Ha assegurat que aquest torneig “aporta a la desestacionalització de la temporada turística de Salou, amb motiu de l’esport”.

La presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero, ha donat la benvinguda a totes les persones participants en aquesta primera edició; i ha agraït els equips del primer partit, el FC Barcelona i el Club Handbol Salou.

Per la seva banda, el delegat territorial de la Federació Catalana de Handbol a Tarragona i les Terres de l’Ebre, Xavi Simón, ha posat de relleu l’esforç de la junta directiva del club salouenc per dur a terme aquest primer torneig; i ha manifestat que “esperem i desitgem que sigui el primer de molts”.

Aquest migdia, també s’ha disputat el primer partit de la competició, entre l’equip juvenil del Club Handbol Salou i el FC Barcelona, al Pavelló Municipal d’Esports de Ponent.

Cal destacar que els esportistes de la Salou Handball Cup Mare Nostrum participaran a la desfilada de presentació, avui dijous, a les 19 h, pel passeig Jaume I de Salou, junt amb els jugadors/es de la Mare Nostrum Cup Easter 2023.

Galeria d'imatges

10.JPG
11.JPG
4.JPG
7.JPG
6.JPG
5.JPG
8.JPG
14.JPG
2.JPG
3.JPG
13.JPG
15.JPG
16.JPG

Document Actions