Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La salouenca M. Mercè Guila guanya el II Concurs de Cartells de la Festa Major d'Hivern 2009

dimarts 23 desembre 2008

La salouenca M.Mercè Guila ha guanyat el II Concurs de Cartells de la Festa Major d'Hivern 2009, convocat per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Salou. Així ho ha acordat el jurat, constituït per l'artista Joan Casals; pel gestor de l'Àrea de Cultura i Festes del consistori, Salvador Mimbrera; i pel regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya; després de tenir en compte els criteris de qualitat artística i originalitat, idoneïtat i expressivitat de les 10 obres presentades.

Guila rebrà un premi en metàl·lic de 600 euros i haurà de cedir en exclusiva i irrevocablement el dret a reproduir el cartell, totalment o parcialment, en qualsevol modalitat, mides o suport, així com la seva utilització per a difusió publicitària.

L'obra inspirada en la festa de la localitat, en un element folklòric tradicional (els gegants) concretament, s'utilitzarà en banderoles publicitàries i com a portada del programa festiu, tal com s'assenyalava a les bases.

Les mateixes bases deien que el concurs estava obert a totes les persones del municipi que hi volguessin participar, majors de 16 anys, cadascuna de les quals podria presentar un màxim d'una obra, original i inèdita. La tècnica amb què podia ser creada era lliure. L'únic requisit era que el cartell fos apte per a la seva reproducció mitjançant quadricromia i que mesurés 23,5 cm de base x 33,5 cm d'alçada. També havia d'incloure el logotip de l'Ajuntament de Salou i el text 'Festa Major d'Hivern Salou 2009'.

Document Actions