Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

LA SEGONA PROVA DEL CAMPIONAT D'ESPANYA DE TRIAL A SALOU I PORTAVENTURA

dijous 22 març 2007

PortAventura, el Moto Club Tarragona y el Motor Club Terrassa, organitzen aquest diumenge 25 de març la segona prova puntuable pel Campionat d'Espanya de Trial. Els amants de les emocions fortes i del mon del motor disfrutaran, el primer cap de setmana de la temporada de PortAventura, d'un jornada inoblidable en la que es podran combinar atraccions úniques del món del Trial.

Durant tot el dia els visitants disfrutaran de 15 zones de Salou i PortAventura totalment preparades per la celebració del Trial. A la prova hi participaran pilots tant destacats com: Antonio Bou (Barcelona) recent proclamat campió del món Indoor 2007, Albert Cabestany (Tarragona) campió del món 'Indoor' en 2002, Doug Lampkin (Gran Bretanya) 7 cops campió del món 'outdoor', Takahisa Fujinami (Japó) campió del món el 2004 i Adam Raga ( Ulldecona ) campió del món indoor y outdoor

Les zones de Salou i PortAventura on es podran disfrutar de les diferents proves són el Beach Club a la Platja Llarga, la Platja Cala Font, Dragon Khan, Sea Odissey, Tutuki Splash, Far West i Mediterránea.

Document Actions