Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Setmana de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre se celebrarà a Salou del 7 a l'11 de juliol

divendres 04 juliol 2008

Salou acollirà entre el 7 i l'11 de juliol la Setmana de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Aquesta institució privada sense ànim de lucre que va néixer ara fa 15 anys ha organitzat per aquests dies un programa d'actes amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament salouenc.

El primer acte consistirà en una conferència titulada 'La Lliga contra el Càncer: prevenció, divulgació i suport', que anirà a càrrec del Dr. Joan Borràs, president de la Lliga Contra el Càncer a la demarcació tarragonina, dimarts 8 de juliol, a les 19.30 hores, a la sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música.

La segona activitat, prevista per al dimecres 9 de juliol, és una jornada de sensibilització i prevenció. Així, de les 10 a les 14 hores hi haurà col·locades unes taules informatives al vestíbul del consistori i al Centre d'Assistència Primària (CAP) de Salou.

Per últim, s'ha organitzat un sopar benèfic, a favor de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre al Club Nàutic. Aquest sopar tindrà lloc divendres 11 de juliol a les 21.30 hores. Els interessats en comprar els tiquets, que costen 45 euros, poden fer-ho als establiments La Caseta de la Maria (C/ Via Augusta, 9) i La Primavera (C/Carril, 7). Qui ho desitgi també pot ingressar diners a qualsevol oficina de 'La Caixa', al número de compte 2100.0006.39.0201220538.

Document Actions